42.grNews Desk«Oι Παπανδρέου παίρνουν διαζύγιο μόνο όταν ξαναπαντρεύονται...»

Γιώργος Παπανδρέου

«Oι Παπανδρέου παίρνουν διαζύγιο μόνο όταν ξαναπαντρεύονται…»

Δημοσίευμα θέλει το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος να έχει να συμφωνήσει, να μην προχωρήσει τις διαδικασίες...

Νέο δημοσίευμα εφημερίδας, του ενθέτου «Secret», αναφέρεται στις νέες ζωές της Άντας και του Γιώργου Παπανδρέου, επικαλούμενο μάλιστα πληροφορίες από τον κύκλο του πρώην Πρωθυπουργού.

Με τίτλο, «Oι Παπανδρεου παίρνουν διαζύγιο μόνο όταν ξαναπαντρεύονται κι εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό», το δημοσέυμα αναφέρει πως αυτή είναι η απάντηση που δίνει ο Γιώργος Παπανδρέου σε όσους τον ρωτούν να πληροφορηθούν εάν μετά τον χωρισμό του από την Άντα Παπανδρέου σκοπεύει να κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, ώστε ο ίδιος να ξεκινήσει εκ νέου τη ζωή του με τη νέα σύντροφό του, την ολλανδικής καταγωγής Γουέντι Κόνελι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με την απάντησή του αυτή ο πρώην Πρωθυπουργός δίνει τέλος στις φήμες που εδώ και αρκετό καιρό τον εμφανίζουν έτοιμοπ να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, από τη στιγμή που ο χωρισμός του με την Άντα Παπανδρέου δεν πρόκειται να “νομιμοποιηθεί” με κρατικά ή εκκλησιαστικά έγγραφα, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, δεν προτίθεται να πάρει διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του.

papandreou-1

Mετά την σκληρή δοκιμασία που υπήρξε στον γάμο τους και οδήγησε τον Γ. Παπανδρέου να εγκαταλείψει την οικογενειακή εσία και να επισημοποιήσει τον χωρισμό του με την σύζυγό του Άντα, συμφώνησαν πως είναι προς συμφέρον και των δυο να μην οδηγήσουν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις και να μην εμπλακούν σε δικαστικές περιπέτειες για την έκδοση του διαζυγίου.

Η συνεννόηση αυτή που υπήρξε μεταξύ τους, ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό και τα δυο παιδιά τους, τον Αντρίκο και την Μαργαρίτα, που δείχνουν να σέβονται την επιλογή των γονιών τους. Άλλωστε ανάμεσά τους υπάρχει τακτική επικοινωνία και καλοπροαίρετη διάθεση να τιμήσουν μέχρις εσχάτων την προσήλωσή τους στην οικογενειακή γαλήνη.
Οι πληροφορίες τους θέλουν επίσης να συναντιούνται τις γιορτές που έρχονται με τα παιδιά και τ’ αδέρφια τους.

Η τελευταία διάψευση
Τον περασμένο Απρίλιο ένα άλλο δημοσίευμα, της εφημερίδας Espresso, ανακοίνωνε πως ο Γιώρος Παπανδρέου και η σύζυγος του είχαν αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους. Τότε, ο κ. Παπανδρέου είχε βγάλει ανακοίνωση για το θέμα: «Σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Γιώργου Α. Παπανδρέου, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Όλα έχουν και ένα όριο».

papandreou-3

Η εφημερίδα αναφερόταν σε φήμες ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση και πως το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι είχε αποφασίσει να μείνει μαζί τυπικά.
Και συνέχιζε η Espresso: «Η Άντα Παπανδρέου αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα 26 χρόνια γάμου, να κλείσει οριστικά πίσω της την πόρτα της πολυτελούς μεζονέτας στο Καστρί και να μετακομίσει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ξεκινώντας έτσι τη νέα της ζωή!». Η εφημερίδα έγραφε ακόμα πως πολλές συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είχαν πυροδοτηθεί εξαιτίας της Μαργαρίτας Παπανδρέου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πεθερά και νύφη δεν είχαν ποτέ τις καλύτερες των σχέσεων με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου να… τεστάρει συνεχώς την ανικανότητα της Άντας να φέρει το «βαρύ επίθετο» του συζύγου της. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες περί οικονομικών προβλημάτων αφότου η Μαργαρίτα επέλεξε να κλείσει τη «στρόφιγγα» της οικονομικής στήριξης του γιου της, υποστηρίζει η «Espresso». Επίσης, λέγεται ότι οι τελευταίες πολιτικές επιλογές του πρώην πρωθυπουργού έφεραν τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι.
Το ζεύγος Γιώργου – Άντας παντρεύτηκε στο Καλέντζι το 1989 και απέκτησε μία κόρη, τη Μαργαρίτα.

SHARE
MORE NEWS DESK