42.grNews DeskΤο «Περιγιάλι», ο μπακλαβάς και ο Μπόρις Τζόνσον

BORIS JOHNSON

Το «Περιγιάλι», ο μπακλαβάς και ο Μπόρις Τζόνσον

Τη θάλασσα και την ηρεμία του Πηλίου απολαμβάνει ο Βρετανός ΥΠΕΞ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Στο Πήλιο βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Βρετανός ΥΠΕΞ Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος, όπως έχει δηλώσει, «τρελαίνεται» για την ελληνική κουζίνα. Χθες το βράδυ βρέθηκε σε ένα από τα πλέον γραφικά ταβερνάκια στο Χόρτο Πηλίου, το «Περιγιάλι».

Επέλεξε ένα τραπέζι δίπλα στο κύμα και μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ και τα παιδιά τους παρήγγειλαν τα αγαπημένα τους ελληνικά πιάτα:
3 χωριάτικες σαλάτες
1 αγγουροντομάτα
1 τζατζίκι
2 φιλέτα κοτόπουλο
1 λαβράκι
1 μακαρονάδα
μισό κιλό λευκό κρασί
Για επιδόρπιο όλοι προτίμησαν μπακλαβά
Ωστόσο, μετά από το δίωρο δείπνο, κατά τις 11:30, που ζήτησε τον λογαριασμό βρέθηκε αντιμέτωπος με μία έκπληξη, καθώς ήθελε να πληρώσει με κάρτα, αλλά το γραφικό ταβερνάκι δεν είχε προμηθευτεί ακόμα μηχάνημα POS.
Ετσι ο Τζόνσον επέστρεψε στο τραπέζι και ζήτησε μετρητά από τη σύζυγό του. Αφού πλήρωσε, στη συνέχεια άφησε και 5 ευρώ φιλοδώρημα.

967125_1381177805428101_589000384_o 978004_1381490738730141_1108050834_o 13466279_1744945369051341_2836074077573769555_n

SHARE
MORE NEWS DESK