42.grNews DeskMπουλντόζες μπούκαραν στον Κιάμο

ΕΙΚΟΝΕΣ

Mπουλντόζες μπούκαραν στον Κιάμο

Σφράγισαν του κέντρο διασκέδασης «MUST SEASIDE CLUB»

 

kiakolaz

Τη σφράγιση του καταστήματος «Must Seaside Club» αποφάσισε  ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μετά από έλεγχο που διενήργησε χθες η Δημοτική Αστυνομία μαζί με κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας-σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας geitoniamou.gr.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως το κατάστημα λειτούργησε χωρίς να διαθέτει καμία από τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες (υγειονομικού ενδιαφέροντος, μουσικής και πυρασφάλειας), με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η σφράγιση του.

Η απόφαση σφράγισης κοινοποιήθηκε όπως προβλέπει ο νόμος στους εκπροσώπους της επιχείρησης ενώ παράλληλα έχει αναρτηθεί στο διαύγεια.

Συνεπώς, αφού έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, απόψε στις 20.00, συνεργείο της Δημοτικής Αστυνομίας θα προχωρήσει στη σφράγιση του καταστήματος.

Για το γεγονός αυτό, ο Δήμαρχος, κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Έχουμε ηθικό και νομικό χρέος να διαφυλάξουμε την ευταξία και τη νομιμότητα στην πόλη. Η περίοδος που ο κάθε επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή μας επέβαλε τους όρους του πέρασε ανεπίστρεπτι. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλος ανεξάρτητα από το πόσο ισχυροί είναι οι προστάτες των επιχειρηματιών της νύχτας μέσα στον κρατικό μηχανισμό αλλά και στο πολιτικό στερέωμα. Η μόνη δική μας υποχρέωση είναι απέναντι στους πολίτες και την πόλη».

H χτεσινοβραδινή πρεμιέρα του Κιάμου έγινε κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Tη σφράγιση του κέντρου διασκέδασης με τον διακριτικό τίτλο «MUST SEASIDE CLUB», που βρίσκεται στην οδό Κ. Καραμανλή αρ. 4 στη Βούλα, της ΗΛΙΑΔΟΥ Χριστίνα του Μιχαήλ, το οποίο σύμφωνα με την με αριθ. πρωτ. 25519/24-6-2016 μήνυση της Δημοτικής Αστυνομίας, λειτουργεί στερούμενη άδειας λειτουργίας.

2. Η σφράγιση του καταστήματος θα πραγματοποιηθεί στις 24/6/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 π.μ. και πρέπει να παραβρεθεί εκπρόσωπος της επιχείρησης. Σε περίπτωση που δεν παραβρεθεί εκπρόσωπος της επιχείρησης η σφράγιση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία του.

3. Ενημερώνουμε την ΗΛΙΑΔΟΥ Χριστίνα του Μιχαήλ, ότι ως την ώρα της σφράγισης, όπως απομακρύνει τα τυχόν ευαλλοίωτα και ευπαθή προϊόντα από το κατάστημα προς αποφυγή ανθυγιεινών καταστάσεων και περαιτέρω ζημίας της.

4. Να επιδοθεί η παρούσα νομίμως προς ον αυτή απευθύνεται, προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες.

5. Αρμόδιο όργανο για τη σφράγιση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Ν. 3731/2008, (ΦΕΚ 263/Α/23-12-2008), είναι η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου η οποία εντέλλεται να διενεργήσει την ως άνω ορισθείσα σφράγιση του καταστήματος.

6. Σε περίπτωση διαπίστωσης παράνομης αποσφράγισης εντέλλεται η δημοτική αστυνομία να επανασφραγίσει άμεσα το κατάστημα.

7. Το Αστυνομικό Τμήμα Βούλας παρακαλείται να παράσχει κάθε αναγκαία συνδρομή κατά την εκτέλεση της ανωτέρω πράξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και των άρθρων 159 και 161 του Π.Δ. 141/1991 (ΦΕΚ 58 Α΄). ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1. Αστυνομικό Τμήμα Βούλας Με αποδεικτικό Επίδοσης 2. Δ/νση Υγειονομικού Ελέγχου Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

kiamoskolaz
Επεισοδιακή αναμένεται να είναι η πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου, απόψε, στο “Must Seaside Club” (πρώην Ειρηνικός), απέναντι από το Ασκληπιείο Βούλας και δίπλα στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία (πρώην ΠΙΚΠΑ) .
Ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έστειλε μπουλντόζες για να αναπλάσει το χώρο που βρίσκεται έξω από το κέντρο και ανήκει στην ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.).

Υπάλληλοι της επιχείρησης εμπόδισαν τα συνεργεία βάζοντας αυτοκίνητα στο σημείο που θα γίνουν οι εργασίες και όλοι κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα. Κάτοικοι της περιοχής έχουν κάνει  διαμαρτυρίες για την ένταση της μουσικής που ενοχλεί τους ασθενείς του νοσοκομείου.

Σήμερα το πρωί όταν τα συνεργεία πήγαν ξανά στο έξω από το νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν μπροστά σε ένα απροσπέλαστο τείχος από νταλίκες.

blo2

blo1
Ακολουθεί ρεπορτάζ από το notiareport.gr για όσα συνέβησαν χτες:
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πλαίσιο του καλλωπισμού της εισόδου της πόλης, πήρε πρωτοβουλία να αναλάβει την ανάπλαση του χώρου που βρίσκεται έξω από τον «Ειρηνικό» με δικά του έξοδα ωστόσο συνάντησε την αντίδραση… της επιχείρησης.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά και ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.Όπως περιγράψαμε και στη εισαγωγή ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πλαίσιο του καλλωπισμού της πόλης πήρε πρωτοβουλία να αναλάβει την ανάπλαση του χώρου. Να επισημάνουμε πως η συγκεκριμένη μελέτη είχε ενταχθεί από το 2012 από την ΕΤΑΔ που αφορά την γενικότερη ανάπλαση του παραλιακού χώρου και στο συγκεκριμένο σημείο προβλέπεται η κατασκευή κράσπεδου και η φύτευση πρασίνου.

 kiamos4
boulto2

 

kiamos3

boulto1

Τα συνεργεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρέθηκαν νωρίς το πρωί στο σημείο για να ξεκινήσουν τις εργασίες αφού πρώτα είχε ζητήσει και είχε πάρει την σχετική άδεια από την ΕΤΑΔ Α.Ε. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον…«ξενοδόχο»!

Ο επιχειρηματίας, μόλις αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο να γίνει η ανάπλαση, παρεμπόδισε τα συνεργεία του Δήμου, όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο τοπικό τμήμα να λυθεί το θέμα, και μέχρι να επιστρέψουν όλοι με την άδεια του διοικητή να προχωρήσει το έργο, ο χώρος είχε καταληφθεί από αυτοκίνητα “πελατών” με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να συνεχίσουν τις εργασίες τα συνεργεία.

kiamos2

 Να υπογραμμίσουμε πως ο χώρος έξω από το μαγαζί είναι της ΕΤΑΔ, και δεν είναι μέσα στο μισθωτήριο, με απλά λόγια δεν ανήκει στον επιχειρηματία.

Το κλίμα ήταν έντονο ανάμεσα στον επιχειρηματία και στους ανθρώπους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης –παρά τις 12 και πλέον ώρες διαβουλεύσεων-σε καμία περίπτωση δεν εκτροχιάστηκε η κατάσταση.

Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα Πέμπτη στο συγκεκριμένο μαγαζί κάνει «πρεμιέρα» ο Πάνος Κιάμος…

SHARE
MORE NEWS DESK