42.grNews DeskΠεριηγηθείτε στο πολυτελές ανάκτορο της Μάργκαρετ Θάτσερ

By Rentberry

Περιηγηθείτε στο πολυτελές ανάκτορο της Μάργκαρετ Θάτσερ

Το ακίνητο πωλήθηκε για 4,160.500 λίρες μετά το θάνατο της Σιδηράς Κυρίας της Αγγλίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η πρώην κατοικία της Σιδηράς Κυρίας της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών, βρίσκεται πλέον στα προς ενοικίαση ακίνητα του μεσιτικού γραφείου Rentberry έναντι του αστρονομικού ποσού των 64.978 λιρών το μήνα. Το πολυτελές σπίτι της στην Μπελγκράβια, μία από τις πιο ακριβές συνοικίες στον κόσμο, στο Λονδίνο, με 6 υπνοδωμάτια, και προστασία ώστε να αντέξει τις επιπτώσεις από την έκρηξη μίας… βόμβας, διατέθηκε προς πώληση πριν πέντε χρόνια για 30 εκατομμύρια λίρες, ωστόσο δεν πουλήθηκε. Πλέον, στην οικία μένουν ενοικιαστές οι οποίοι καταβάλλουν το ποσό των 779,736 τον χρόνo, σύμφωνα με τη διεθνή πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων.

Η Θάτσερ έζησε στο εξαώροφο αρχοντικό από το 1991 δηλαδή μέχρι το 2012, ένα χρόνο αφού παραιτήθηκε από πρωθυπουργός, όταν και έφυγε για να ζήσει στο Ritz επειδή φέρεται να μην μπορούσε να ανέβει πλέον τα σκαλιά. Τελικά, η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, κατέληξε έπειτα από εγκεφαλικό, το 2013, και σε ηλικία 87 ετών.
Σύμφωνα με τον μεσίτη Frank Knight, πρόκειται για ένα ανακαινισμένο ακίνητο, σε ιδανική τοποθεσία, με πέντε μεγάλες σουίτες, μεγάλο σαλόνι στον πρώτο όροφο, τραπεζαρία με θέα, ενώ διαθέτει γυμναστήριο, μία τεράστια βεράντα, κάβα 500 φιαλών, αίθουσα κινηματογράφου, σάουνα και χαμάμ. Περιλαμβάνεται επίσης δάπεδο από ασβεστόλιθο Hopton Wood στην είσοδο του, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στο βρετανικό Κοινοβούλιο.
Το ακίνητο πωλήθηκε για 4,160.500 λίρες μετά το θάνατο της Θάτσερ το 2013 και η εταιρεία ανάπτυξης πολυτελών κατοικιών Leconfield το ανακαίνισε πριν το βγάλει στην αγορά το 2016.

SHARE
MORE NEWS DESK