42.grLifestyleΒάλτε τώρα στο «Survivor» την Μαρία Τζον Χουάν Τσανγκ!

Γενική απαίτηση

Βάλτε τώρα στο «Survivor» την Μαρία Τζον Χουάν Τσανγκ!

Πανέξυπνη, όμορφη, ετοιμόλογη, η αδερφή του Ορέστη έκλεψε την παράσταση

Από το ξεκίνημα του «Survivor» έχει κάνει εντύπωση η αγωνιστικότητα, το καθαρό μυαλό και ο υπομονετικός χαρακτήρας του του Ορέστη Τσάνγκ, του «Κινέζου από τη Θεσσαλονίκη», όπως τον αποκαλούν στο παιχνίδι. Από την άλλη, οι συνεχόμενες νίκες που του εξασφαλίζουν την προσωπική ασυλία και την δυνατότητα να θέσει κάποιον συμπαίκτη του υποψήφιο προς αποχώρηση, έχουν προκαλέσει ήδη τα σχόλια του διαδικτυακού κοινού και όχι μόνο, τα περισσότερα από τα οποία μάλιστα είναι ιδιαιτέρως αιχμηρά.

Λίγες ημέρες πριν, το ενδιαφέρον των media τράβηξε και η πολύ όμορφη αδερφή του Ορέστη, η Μαρία Τζον Χουάν Τσανγκ, όπως είναι ολόκληρο το όνομα της και έτσι εχθές βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και απάντησε στα σχόλια που ακούγονται για τον αδερφό της αλλά και σε πιο προσωπικά της ζητήματα.

«Η καταγωγή μας είναι από την Κίνα, αλλά έχουμε μεγαλώσει και έχουμε γεννηθεί στην Ελλάδα!», είπε η Μαρία Τσανγκ. Όσο για το όνομα του αδερφού της, είπε: «Οι γονείς μου είναι θαυμαστές του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Κάπως έτσι τους ήρθε να δώσουν ένα αρχαίο ελληνικό όνομα στον αδερφό μου!». Εκείνη γιατί την ονόμασαν Μαρία; «Γεννήθηκα Δεκαπενταύγουστο και είμαστε όλοι βαφτισμένοι Ορθόδοξοι. Οπότε Μαρία!», είπε η Μαρία Τσανγκ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι είχε δηλώσει και η ίδια συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης: «Είχε παιχτεί όλο το σκηνικό το Δεκέμβριο. Ήμουν σπίτι, έβλεπα τηλεόραση και είδα το διαφημιστικό του Survivor για τις συμμετοχές. Λέω μέσα μου: “Λες;”. Γυρνάει ο αδερφός μου στο σπίτι και του το είπα. Ο αδερφός μου, μου είπε κατευθείαν ότι “ψήνεται” και έκανε δήλωση. Εγώ κάνω μεταπτυχιακό αυτή τη στιγμή και έπρεπε να σκεφτώ αν θα μπορούσα να πάω! Έκανα προς το τέλος τη δήλωση. Είχαν επιλέξει ήδη τον αδερφό μου!».

Μιλώντας για τον αδερφό της είπε: «Ο αδερφός μου είναι 27 και εγώ είμαι 23 χρονών. Ο αδερφός μου έχει ασχοληθεί με την ιστιοπλοΐα και με πολλά άλλα πράγματα. Ήταν στον σκακιστικό σύλλογο. Στους προσκόπους. Έχει κάνει μαθήματα μουσικής». Ο Ορέστης είχε συνεργαστεί και με τον Ηλία Ψινάκη; «Ήταν διερμηνέας του ναι! Στον δήμο Μαραθώνα!», απάντησε η Μαρία Τσανγκ. Όταν ήταν μικροί τσακώνονταν μεταξύ τους; «Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήμουν εκείνη που τον ”τσιγκλούσα”. Εκείνος ήταν πιο ήρεμος! Τον τραβούσα! Δεν αντιδρούσε!».

Πώς τον βλέπει στο “Survivor”; «Εγώ τον βλέπω χαλαρό! Ξέρω ότι αδερφός μου αντέχει σε δύσκολες συνθήκες. Ισως να τον επηρεάζει περισσότερο το ψυχολογικό κομμάτι, η συμβίωση με τους άλλους. Είναι ήρεμος γενικά. Ποτέ δεν δημιουργεί φασαρία». Πώς αντιδρά στα τυχόν αρνητικά σχόλια που γράφονται στα social media για εκείνον; «Την πρώτη φορά που είδα αρνητικό σχόλιο με πείραξε. Μετά που μπήκα σε αυτό το “τριπάκι”, είπα: “εντάξει”. Είδα και τα καλά και τα κακά. Γιατί μου στέλνουν και πολλά θετικά μηνύματα. Το νόμισμα έχει δύο όψεις!», απάντησε.

Τι κάνει ο Ορέστης και καταφέρνει να κερδίζει όλες τις προσωπικές ασυλίες; «Βασικά είναι της υπομονής, της συγκέντρωσης. Αν συγκεντρωθεί σε κάτι, δεν μπορείς να του αποσπάσεις την προσοχή εύκολα. Το γεγονός όμως ότι κέρδισε κάποιες ασυλίες, θεωρώ ότι έπαιξε κάποιον ρόλο για να δημιουργηθούν κάποιες κόντρες!», απάντησε η Μαρία Τσανγκ.

Η Μαρία Τσανγκ που είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κολύμβηση, τόνισε ότι πλέον ο κόσμος έμαθε εκείνη και τον αδερφό της, μέσα από το «Survivor» και όχι από τον αθλητισμό. «Αυτό είναι που με στεναχωρεί. Ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Και με μένα και με τον αδερφό μου. Ειδικά ο αδερφός μου που είχε περισσότερες νίκες από εμένα. Ήταν πρώτος Βαλκανιονίκης ανδρών. Πέμπτος παγκόσμιος. Δεν ασχολήθηκε ποτέ κανένας μαζί του. Και ξαφνικά με το “Survivor” πήρε τέτοια προβολή. Εντάξει! Τόσα χρόνια έχει κάνει τόσα άλλα πράγματα! Με την Εθνική Ελλάδος έχει συμμετέχει σε τόσους αγώνες!», τόνισε η Μαρία Τσανγκ.

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE