42.grLifestyleThe Heat: Στο luxurious αυτοκινούμενο των 2,500.000 $ του Will Smith

By Anderson Mobile Estates

The Heat: Στο luxurious αυτοκινούμενο των 2,500.000 $ του Will Smith

Έχει μήκος 16,7 μέτρα, ωφέλιμο χώρο 111,5 τ.μ. και την πολυτέλεια και τις ανέσεις που θα συναντούσατε σε ένα γιοτ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ο διάσημος ηθοποιός και πρώην rapper Will Smith είναι σαφώς συνηθισμένος να ζει μια πολυτελή ζωή, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι πρόσφατα έβγαλε στην αγορά την έπαυλη του στο Calabasas της Καλιφόρνια έναντι 42 εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, δεν είναι καθόλου έκπληξη ότι ο 52χρονος μεταφέρει το βελούδινο στιλ της ζωής του όπου κι αν πηγαίνει, αν μάλιστα κρίνουμε και από το εντυπωσιακό αυτοκινούμενο των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει στην κατοχή του.

Το εξωφρενικά luxurious διώροφο ονομάζεται The Heat και διαθέτει τεχνολογία αξίας άνω των 125.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων 14 τηλεοράσεων με surround και μίας οθόνης 100 ιντσών που αναδιπλώνεται από το πάτωμα. Μάλιστα, ο ηθοποιός το έχει ήδη χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ταινιών «Men in Black 3», «Ali» και «The Pursuit of Happiness». Το εσωτερικό του Heat είδε πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας σε μία ξενάγηση από το HGTV Celebrity Motor Homes με τον κατασκευαστή του, Mackenzie Anderson, της Anderson Mobile Estates, να το παρουσιάζει ο ίδιος.

«Αυτό είναι το σπίτι του μακριά από το… σπίτι», αναφέρει ο Mackenzie, δείχνοντας απίστευτο εσωτερικό του αυτοκινούμενου που περιλαμβάνει ακόμα και έναν μεγάλο καθρέπτη, γεμάτο λαμπάκια που βγαίνει από το πάτωμα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο καθρέφτης διαθέτει επίσης μία οθόνη τηλεόρασης, ώστε ο Will να μπορεί να απασχολείται ενώ μακιγιάρεται. Ο ηθοποιός μπορεί επίσης να χαλαρώσει και να διαβάσει εφημερίδες ή να παρακολουθήσει τηλεόραση σε μία αίθουσα προβολών χωρητικότητας 30 ατόμων που περιλαμβάνεται στον δεύτερο όροφο που λειτουργεί επίσης και ως γραφείο.

Ωστόσο, και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την εσωτερική διακόσμηση του Heat είναι εντυπωσιακά, αξίας μεγαλύτερης των 100.000 δολαρίων, όπως εκείνα για τον πάγκο από γρανίτη της κουζίνας και για τις δερμάτινες οροφές, που από μόνες τους αξίζουν 30.000 δολάρια. Στον επάνω όροφο, υπάρχει επίσης ένα βελούδινο μπάνιο με ντους ατμού, το οποίο διαθέτει ακόμη και μια πόρτα με γυάλινη πρόσοψη, η οποία γίνεται αδιαφανής με το πάτημα ενός κουμπιού. Όσο για το τεράστιο μέγεθος του Heat, αυτό οφείλεται στο ότι είναι περίπου πέντε αυτοκινούμενα σε ένα. Επιπλέον, οκτώ έμβολα σπρώχνουν τη στέγη, ανεβάζοντάς την κατά 107 εκατοστά, για να δημιουργήσουν το επάνω επίπεδο.

Ο κάτω όροφος προσφέρει μια πλήρη κουζίνα με σαλόνι, τραπεζαρία και ένα living room το οποίο χρησιμεύει ως ντουλάπα (walking closet) όταν το χρησιμοποιεί ο Will Smith. Συνολικά, το Heat έχει μήκος 16,7 μέτρα και έχει ωφέλιμο χώρο 111,5 τετραγωνικά μέτρα την πολυτέλεια και τις ανέσεις που θα συναντούσατε σε ένα γιοτ. Το The Heat, όταν δεν το χρησιμοποιεί ο ηθοποιός, είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση, με το κόστος του να είναι 7.620 ευρώ την εβδομάδα.

Να σημειώσουμε ότι η Anderson Mobile Estates είναι, συνώνυμη με τις αυτοκινούμενες κατασκευές (motorhomes), την υπερβολική εμφάνιση και τους πιο πλούσιους εσωτερικούς χώρους. Αρχικά, η οικογένεια Anderson διηύθυνε το Star Trax Celebrity Coaches, την οικογενειακή επιχείρηση που ίδρυσαν το 1987. Το 1999, πούλησαν την εταιρεία και έκαναν Road trip σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Αυτό τους ενέπνευσε τελικά να επιστρέψουν στη δουλειά και να δημιουργήσουν τα πιο ασυνήθιστα RV στον κόσμο.

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE