42.grFashion Book27 sexy λόγοι που η Τζούλια Νόβα πρέπει να πάρει δική της εκπομπή!

Δείτε όλη τη φωτογράφιση

27 sexy λόγοι που η Τζούλια Νόβα πρέπει να πάρει δική της εκπομπή!

Από κοντά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά όμορφη, φυσική ξανθιά, με υπέροχο σώμα και καταπράσινα μάτια...

Η Τζούλια Νόβα από κοντά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά όμορφη, φυσική ξανθιά, με υπέροχο σώμα και καταπράσινα μάτια. Ναι, κι όμως, η οθόνη την «αδικεί». Αυτό είναι το πρώτο, από τα πολλά πράγματα, που σου κάνει εντύπωση μόλις την πρωτογνωρίσεις. Το αμέσως επόμενο είναι ότι η ίδια δεν έχει ουδεμία αίσθηση του πόσο «γενναιόδωρα» την έχει προικίσει η φύση.

«Είμαι περίεργος άνθρωπος. Δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση. Δεν με θεωρώ όμορφη. Αν δεν φοβόμουν ότι θα μείνει σημάδι, θα πήγαινα στον πλαστικό. Τι θα έκανα; Μάτια, μύτη, που δεν μου αρέσει καθόλου, και χείλη, τα οποία θα τα ήθελα λίγο μεγαλύτερα», είχε δηλώσει πέρσι σε συνέντευξη της στο «In Style». Αυτή η ανασφάλεια ήταν ο βασικός λόγος που η Τζούλια, η οποία ήρθε στην Ελλάδα από την Ουκρανία στα 14 («Ήμασταν δύο μέρες στο λεωφορείο. Ήταν άθλια εμπειρία, γιατί ζαλιζόμουν συνέχεια») για να βρει τη μητέρα της, άργησε να το αποφασίσει να γίνει μοντέλο.

nova-jerry-24

«Η μαμά μου είναι φανατική του Τροχού. Κάθεται κάθε απόγευμα με τις φίλες της και μας βλέπει. Στην Ουκρανία ήταν οικονομολόγος. Εδώ δούλευε υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ. Μάλιστα, στην αρχή, επειδή δεν ήξερα κανέναν και δεν ήθελα να μένω μόνη στο σπίτι, πήγαινα και τη βοηθούσα» είχε δηλώσει η Τζούλια στην ίδια συνέντευξη.

Η 24χρονη Τζούλια γεννήθηκε στην Ουκρανία. Έμεινε στην πατρίδα της μέχρι τα 13 και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα. Αργότερα, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, εντασσόμενη στο πρακτορείο Cristi Models και με φωτογραφίσεις σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. «Στην Ελλάδα δίνουν μεγάλη σημασία στην ομορφιά», εξομολογήθηκε η Τζούλια στο «thema people» και συμπλήρωσε: «Την εποχή που ήρθα, μου φαίνονταν όλα βουνό. Δεν ήξερα τη γλώσσα, απείχα από την ελληνική νοοτροπία και για πολύ καιρό παρέμενα άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Η εμφάνισή μου, όμως, έκανε κάποιους να με αντιμετωπίσουν με μία εν γένει συμπάθεια».

nova-jerry-25

Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε μόλις το 2013, όταν συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας. Αν και σπούδασε Τραπεζικά, δεν θέλησε ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα: «Σπούδασα Τραπεζιτικά, αλλά δεν θέλησα ποτέ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα. Το παιχνίδι με τους αριθμούς με αφήνει παγερά αδιάφορη. Μπήκα στον χώρο της μόδας τυχαία και παρέμεινα από επιλογή. Τα χρώματα, τα υφάσματα και ο δημιουργικός νους των σχεδιαστών κυριολεκτικά με τρελαίνουν…».

Σήμερα θυμάται ότι την πρώτη φορά που βγήκε μπροστά στην κάμερα έτρεμαν τα πόδια της: «Το προηγούμενο βράδυ με δυσκολία κοιμήθηκα. Από τη δεύτερη μέρα όμως είχε σπάσει ο πάγος, αφού ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού με βοήθησαν να νιώσω οικεία. Πέρασα μια σεζόν γεμάτη εμπειρίες, γι’ αυτό και δέχτηκα να βρεθώ στην ίδια εκπομπή και φέτος, έστω και με άλλο παρουσιαστή».

Σήμερα, η Τζούλια Νόβα βρίσκεται στον «Τροχό της Τύχης» του STAR, για δεύτερη χρονιά και δείχνει κάθε ημέρα ακόμα πιο όμορφη και εντυπωσιακή. Υπάρχει κανείς που δεν θα την ήθελε σε δική της εκπομπή; Απολαύστε προς το παρόν τη φωτογράφιση της από τον Jerry Anogiatis και αναστενάξτε μαζί μας!

nova-jerry-1

nova-jerry-2

nova-jerry-4

nova-jerry-6

nova-jerry-7

nova-jerry-8

nova-jerry-9

nova-jerry-10

nova-jerry-11

nova-jerry-12

nova-jerry-26

nova-jerry-3

nova-jerry-5

nova-jerry-13

nova-jerry-14

nova-jerry-15

nova-jerry-16

nova-jerry-17

nova-jerry-18

nova-jerry-19

nova-jerry-20

nova-jerry-21

nova-jerry-22

nova-jerry-23

Photographer: Jerry Anogiatis – adoro.gr

—————————————————————————————————————————

SHARE

Περισσότερα

MORE FASHION BOOK