42.grNews DeskΟταν η Κατερίνα γνώρισε τον Γιώργο (και έλεγε την αλήθεια!)

Να τις πιστεύετε τις παρουσιάστριες

Οταν η Κατερίνα γνώρισε τον Γιώργο (και έλεγε την αλήθεια!)

«Ήταν πολύ ωραίος και κορμάρα παιδιά» [VIDEO]

Μα το έλεγε η ξανθιά παρουσιάστρια την περασμένη εβδομάδα ότι συνάντησε τον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και δεν την πίστευε κανείς… Η Κατερίνα όμως έλεγε την αλήθεια και το απέδειξε περίτρανα με μια ανάρτηση της στο Instagram που ξάφνιασε πολλούς. Γιώργος Παπανδρέου και Κατερίνα Καινούργιου ποζάρουν χαμογελαστοί για την selfie, ενώ στο background φαίνονται κάποιοι ιμάντες για crossfit. Γνωστή, άλλωστε, η αγάπη του πρώην πρωθυπουργού για τον αθλητισμό.

kainourgiou-papandreoy-1

Διαβάστε όμως τι ακριβώς είχε γράψει το TAMTAM πριν από λίγες ημέρες…
Ήταν μία συνάντηση από αυτές που δεν περιμένεις να συμβούν και κυρίως, δεν περιμένεις πως θα εξελιχθούν. Η Κατερίνα Καινούργιου γνώρισε τον Γιώργο Παπανδρέου στο γυμναστήριο, τον πλησίασε, συστήθηκαν και είχαν έναν απίθανο διάλογο!

«Ποιον είδα χθες στο γυμναστήριο; Κορμάρα! Τον Γιώργο Παπανδρέου», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω. «Του λέω “Κύριε Παπανδρέου χαίρομαι πολύ”! Μου λέει “Εσείς τι κάνετε”; Λέω “Κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση κάθε πρωί”. Κάνει γυμναστική πολύ σκληρή, βάρη, διάδρομο… Μπορεί να μας δει σήμερα. Μου λέει “Την ώρα του κ. Παπαδάκη”; Λέω “Ναι, κάνουμε και άλλοι εκπομπή εκτός από τον κύριο Παπαδάκη. Υπάρχουν και άλλες εκπομπές, είναι και η Σταματίνα. Δεν είχε ιδέα ποια είναι η Σταματίνα και ποια η Κατερίνα”, κατέληξε η παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

SHARE
MORE NEWS DESK