42.grNews DeskΑυτή είναι η νέα ομάδα του «The Voice»!

Αντίστροφη μέτρηση

Αυτή είναι η νέα ομάδα του «The Voice»!

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας στην κριτική επιτροπή [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Έτοιμοι για τα γυρίσματα των blind audition του «The Voice», οι οποίες θα οδηγήσουν στα live shows, είναι οι coaches και ο παρουσιαστής του, ενώ ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε το πρώτο βίντεο μέσα από το πλατό. Το talent show του ΣΚΑΙ θα στελεχώσουν οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας, ενώ στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplgreece.com, οι coaches και ο παρουσιαστής είχαν το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη τους συνάντηση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την νέα αρχή», έγραψε στο Ίντερνετ η Έλενα Παπαρίζου και δημοσίευσε κοινή φωτογραφία των coaches και του παρουσιαστή.
Ανακοινώνοντας την συνεργασία του με το «The Voice», ο Σάκης Ρουβάς «ανέβασε» στα social media ένα βίντεο μέσα από το πλατό, το οποίο έχει στηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο του Γαλατσίου! Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο κορυφαίος Έλληνας star είναι ο μόνος καλλιτέχνης της χώρας μας που έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και στα δύο μεγαλύτερα μουσικά shows παγκοσμίως, αφού, εκτός από κριτής στο «The Voice», έχει παρουσιάσει και τέσσερις σεζόν του «X Factor».

the-voice-krites2

voice-krites3-1024x768

voice-krites-1024x768

SHARE
MORE NEWS DESK